“Od pola do stołu” | Magazyn ekonomiczny
Unijna strategia od pola do stołu to część zielonego ładu. Jednym z założeniem jest dostarczenie europejczykom zdrowej żywności. Do 2030 roku miałoby się zmniejszyć o połowę stosowanie pestycydów w uprawie roślin i o tyle samo stosowanie antybiotyków w hodowli zwierząt.
Nazwa | Plik | Autor |
Unijna strategia “Od pola do stołu | audio (m4a) audio (oga) |
Koronawirus – co musisz wiedzieć?
ZDJĘCIA, NAGRANIA WIDEO, WIĘCEJ INFORMACJI Z ŁODZI I REGIONU |
Wartoprzeczytać
“Od pola do stołu” | Magazyn ekonomiczny
Unijna strategia od pola do stołu to część zielonego ładu. Jednym z założeniem jest dostarczenie europejczykom zdrowej żywności. Do 2030 roku miałoby się zmniejszyć o połowę stosowanie pestycydów w uprawie roślin i o tyle samo stosowanie antybiotyków w hodowli zwierząt.
Nazwa | Plik | Autor |
Unijna strategia “Od pola do stołu | audio (m4a) audio (oga) |
Koronawirus – co musisz wiedzieć?
ZDJĘCIA, NAGRANIA WIDEO, WIĘCEJ INFORMACJI Z ŁODZI I REGIONU |