Precle to świetna i szybka przekąska, a w wersji serwowanej przez Pana Precla jest do tego obłędnie pyszna. Co wyróżnia precle Pana Precla? Przede wszystkim kombinacje smaków, bowiem w menu jest tutaj aż 100 różnych wariacji na temat serwowania precli! Każdego dnia, oprócz preclowych klasyków dostępnych codziennie, wypiekane są dwa precle dnia. Precle dostępne są w wersji tradycyjnej, na słodko, wytrawnie… a także wege. Zatem każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. A wybierać można spośród takich kombinacji nadzienia jak np. szarlotka, krówka czy borówka. Są też precle nadziane np. szynką, pieczarkami i serem mozzarella albo kurczakiem w sosie koperkowo-ziołowym. Dla wegetarian Pan Precel również przygotował kilka ciekawych propozycji, np. ser mozzarella ze szpinakiem i wiele innych. Swoje miejsce znajdą tu też weganie, ponieważ precle tradycyjne nie zawierają żadnych składników odzwierzęcych.
Wybierz swój smak i ruszaj z preclem w miasto lub do pracy
Pan Precel kieruje swoją ofertę do Łodzian, którzy przemierzają ulicę Piotrkowską w poszukiwaniu smacznego posiłku – który nie dość, że będzie szybko podany – to jeszcze będą mogli go zabrać ze sobą. Precle sprawdzą się również jako przekąska w pracy, szkole lub na uczelni, bo można go zjeść „w biegu” lub zabrać ze sobą i odgrzać, gdy przyjdzie na niego ochota.
Pan Precel wita Łodzian darmowym preclem!
Z okazji otwarcia lokalu Pan Precel przygotował promocję na powitanie mieszkańców naszego miasta! Każda osoba, która tego dnia zawita do Pana Precla otrzyma jednego precla zupełnie za darmo. Do tego, jeśli jeszcze polubi profil firmy na Facebooku lub Instagramie i pokaże polubienie sprzedawcy, otrzyma kolejnego precla w prezencie.
Świeże, bez konserwantów i ulepszaczy
A dlaczego warto udać się spróbować precli Pana Precla? Przede wszystkim dlatego, że oprócz niebanalnych smaków, w preclach nie znajdziemy żadnych konserwantów ani ulepszaczy. Wszystkie precle są przygotowywane i wypiekane na miejscu – z ciasta według specjalnie opracowanej przez firmę receptury bazującej na rumuńskiej tradycji wypieku.
– Nasze precle są obwarzane w wodzie i pieczone w piecu, zatem jest to tradycyjny i zdrowy sposób przygotowywania. W procesie wyrabiania ciasta nie używamy żadnych spulchniaczy i ulepszaczy, ani żadnych konserwantów. Ciasto przygotowywane jest na bieżąco, zatem precle zawsze są świeże, chrupiące i pachnące. Precle wypiekamy na miejscu, według naszego specjalnie opracowanego przepisu. Wszystko dlatego, że zależy nam, aby naszym klientom serwować smaczne przekąski, po które będą chętnie wracali podczas każdej wizyty na ulicy Piotrkowskiej – podkreśla Cristina Niewiadomska, właścicielka firmy, której tradycja sięga już ponad 10 lat i tysięcy wypieczonych precli.
Otwarte codziennie!
Po pysznego, ciepłego precla prosto z pieca możecie udać się codziennie, również w niedzielę, na Piotrkowską 115-119.
