Czym się różni pizza tonda romana od neapolitany? Czy sos na pomidorach z włoskich pól smakuje bardziej? Na te i inne pytania Małgorzaty Błażewicz, dotyczące włoskiej kuchni, odpowiadał Krystian Grabski, właściciel restauracji Roma.
Posłuchaj:
5 utworów
00:00
1X
Przykro mi, ale nic nie znalazłem.
Proszę wpisać inną frazę
Zobacz galerię [7 zdjęć]
1. fot. Restauracja Roma
2. fot. Restauracja Roma
3. fot. Restauracja Roma
4. fot. Restauracja Roma
5. fot. Restauracja Roma
6. fot. Restauracja Roma
7. fot. Restauracja Roma
Zapraszamy do wspólnej wyprawy po smakach, muzyce i kulturze najróżniejszych krajów świata. Odwiedzimy te popularne wśród turystów, ale wybierzemy się również do tych, które nie są głównym kierunkiem podróży. Opowieści zaproszonych gości pozwolą oderwać się od codzienności i w wakacje przenoszą słuchaczy w różne zakątki świata.