• O nas
  • Reklama
  • Prywatność
  • Kontakt
42 678 78 78 – 606 78 78 78
SŁUCHAJ NA ŻYWO
czwartek, 22 maja 2025
  • Zaloguj
Radio Łódź
  • Ramówka
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
  • Podcasty
    • 7 dni w Łodzi i regionie
    • A.B.C Polskiego Rapu
    • Agata i film
    • Czas na kulturę
    • Dbaj o zdrowie
    • Ekologia. Bez. Ogródek
    • Ekonomiczna migawka
    • Gość Radia Łódź
    • Historie nieodległe
    • Im dalej w las
    • Inne audycje i podcasty
    • Liczy się człowiek
    • Łódzkie, jestem stąd
    • Masz głos
    • Na prawo patrz
    • Nasze dzieci
    • Nawiasem mówiąc
    • Niesamowity świat owadów
    • Okolice jazzu
    • Pierwszy dzień tygodnia
    • Podróże ze smakiem
    • Policja, słucham
    • Polityczny poniedziałek
    • Poranek dla aktywnych
    • Radio – czytelnia
    • Radio Nocą
    • Strefa kultury / Więcej kultury
    • Strefa ŁDK
    • Studio reportażu Radia Łódź
    • Szczeliny Łodzi
    • Szkiełko i oko
    • Świat mediów bez tajemnic
    • Taki jest świat
    • To jest temat
    • Z archiwum Radia Łódź
    • Zbudujmy rodzinę
    • Zdrowym być
    • Zwiesz się zwierz
  • Akademia Młodego Radiowca
  • Konkursy
  • Kalendarz
  • Patronat
  • Radio Łódź
    • Kontakt
    • Reklama
    • Promocja
    • Kampanie społeczne w Radiu Łódź
    • BIP
    • Rada programowa
    • Polityka prywatności
Brak wyników
View All Result
  • Ramówka
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
  • Podcasty
    • 7 dni w Łodzi i regionie
    • A.B.C Polskiego Rapu
    • Agata i film
    • Czas na kulturę
    • Dbaj o zdrowie
    • Ekologia. Bez. Ogródek
    • Ekonomiczna migawka
    • Gość Radia Łódź
    • Historie nieodległe
    • Im dalej w las
    • Inne audycje i podcasty
    • Liczy się człowiek
    • Łódzkie, jestem stąd
    • Masz głos
    • Na prawo patrz
    • Nasze dzieci
    • Nawiasem mówiąc
    • Niesamowity świat owadów
    • Okolice jazzu
    • Pierwszy dzień tygodnia
    • Podróże ze smakiem
    • Policja, słucham
    • Polityczny poniedziałek
    • Poranek dla aktywnych
    • Radio – czytelnia
    • Radio Nocą
    • Strefa kultury / Więcej kultury
    • Strefa ŁDK
    • Studio reportażu Radia Łódź
    • Szczeliny Łodzi
    • Szkiełko i oko
    • Świat mediów bez tajemnic
    • Taki jest świat
    • To jest temat
    • Z archiwum Radia Łódź
    • Zbudujmy rodzinę
    • Zdrowym być
    • Zwiesz się zwierz
  • Akademia Młodego Radiowca
  • Konkursy
  • Kalendarz
  • Patronat
  • Radio Łódź
    • Kontakt
    • Reklama
    • Promocja
    • Kampanie społeczne w Radiu Łódź
    • BIP
    • Rada programowa
    • Polityka prywatności
Brak wyników
View All Result
Radio Łódź
LIVE
Brak wyników
View All Result
  • Damian Grosicki
    Damian Grosicki
    Zobacz wszystkie artykuły
  • 6 lutego 2024 15.58
  • 6 lutego 2024 15.58

Festiwal pizzy to okazja do spróbowania aż 56 pizz

W najbliższy piątek rozpocznie się festiwal Jemy w Łodzi Pizza Fest 2024. W jego trakcie będzie można spróbować aż 56 pizz w 38 restauracjach. Festiwal pizzy potrwa do 18 lutego.
Festiwal Pizzy
Udostępnij na FacebookuTwittnij

W najbliższy piątek (9 lutego) zaczyna się festiwal pizzy

W trakcie tegorocznej, już ósmej edycji Jemy w Łodzi Pizza Fest, ma być rekordowa liczba potraw wegańskich, choć każdy znajdzie cos dla siebie – zapewnia organizatorka festiwalu Izabella Borowska.
– Świętujemy przez 10 dni, mamy 38 lokali i 56 pizz, z tego 18 bezmięsnych, w 100 procentach roślinnych. Co będzie na tym festiwalu? Włoska klasyka,  mamy pizzę od cieniutkiej włoskiej, mamy z wypieczony mi brzegami, ale mamy też cannolo, czyli jeszcze bardziej wypieczoną. Mamy pizzę bajgla, mamy pizzę burgera, mamy burgera na pizzy, mamy pizzę mezzalunę, czyli do połowy zamkniętą, a jak zamkniemy ją całkowicie, to wtedy jest calzone – mówi Izabella Borowska z Jemy w Łodzi.

Festiwal Pizzy 2024 [GALERIA]

Festiwal Pizzy 2024 8
Festiwal Pizzy 2024 7 1
Festiwal Pizzy 2024 6 1
Festiwal Pizzy 2024 5
Festiwal Pizzy 2024 4 1
Festiwal Pizzy 2024 3
Festiwal Pizzy 2024 2
Festiwal Pizzy 2024 1

Pizza z klocków Lego

W trakcie 10-dniowej imprezy odbędą się wydarzenia towarzyszące, a popularne placki będą dostarczane w specjalnych, festiwalowych pudełkach zaprojektowanych przez łódzkie firmy.
– Mamy spotkanie Klubu Korelacyjnego, na którym dowiemy się, jak wiele rzeczy można zrobić z ciasta do pizzy. Będzie spotkanie, gdzie zrobimy podpłomyk w bardzo różnych formach i wydaniach. Spotkamy się po raz kolejny z chłopakami ze Zbudowane z klocków, zgłaszamy się albo zespołami, albo samodzielnie. Najpierw budujemy składniki do pizzy, pizzę z klocków, a potem siadamy i jemy razem, która będzie przygotowana przez restaurację – dodaje Izabella Borowska.
Poza tym odbędzie się mnóstwo konkursów. Festiwal Pizza Fest rozpocznie się dokładnie w Międzynarodowy Dzień Pizzy.

Jak przygotować smaczną pizzę?

O tym, jak powinna być przygotowana pizza rozmawiamy w jednej z łódzkich restauracji. Według Michała Kowalskiego, właściciela restauracji, pizza od wielu lat cieszy się dużą popularnością.
Można by przyjąć, że od jakichś 30-35 lat, albo i dawniej. Myślę, że teraz dopiero następuje jej taki renesans – mówi Michał Kowalski.
Przygotowanie pizzy od podstaw zajmuje dużo czasu ze względu na ciasto. Potem samo pieczenie to kwestia 4-5 minut.
Jest to proces długotrwały, bo przygotowujemy ją na dwa sposoby: najpierw musimy wstawić tzw. plain pasta (zaczyn na naszą pizzę), a później dopiero możemy robić tzw. ciasto właściwe. Spód, który upiekliśmy wczoraj, będziemy zapiekać ponownie z różnymi składnikami – tłumaczy Bartek Michniewski, pizzaiolo
By przygotować pizzę w warunkach domowych, wystarczą podstawowe składniki – niezmiennie mąka, woda, sól, drożdże, ewentualnie oliwa.
 
Ciasto należy posmarować pomidorami a następnie dodać mozzarellę fior di latte – zwraca uwagę Bartek Michniewski.
Wśród najdziwniejszych składników dodawanych do pizzy wcale nie należy ananas.
Zdawało mi się, że pizza z ananasem to już jest nasza codzienność. Ale jak widać nie. Przy czym jest to rzecz bardzo popularna, bardzo lubiana, niektóre osoby oczywiście krytykują, ale ludziom smakuje. Oczywiście mamy również pizzę z ananasem na dobrych składnikach. Jeżeli chodzi o jakieś bardziej niekonwencjonalne składniki, to tutaj zależy wszystko od naszej wyobraźni, bo dla mnie np. pizza z ziemniakami jest zupełnie normalną pizzą – przyznaje Michał Kowalski.
 
Na pizzę mogą też pierniki i mandarynka. Wówczas powstaje pizza słodko-wytrawna. Bartek Michniewski neguje dodawanie do pizzy ketchupu i sosów. Zaleca tylko oliwę z oliwek.
Pizza w profesjonalnym piecu piecze się w temperaturze 290 stopni. Po jej wyciągnięciu pizzaiolo zwraca uwagę na konsystencję ciasta.
Oczywiście wyciągamy ją na kratkę, żeby nam się nie uparowała od spodu. Dodajemy świeżą bazylię. Ten przekrój i napowietrzenie ciasta – przez to, że ciasto zawiera dużą ilość wody – przez to ono nam tak pięknie chrupie. I to tyle – dodaje Bartek Michniewski.

Posłuchaj:

https://radiolodz.pl/wp-content/uploads/2024/02/akt060224-pizza.mp3

PIZZA FEST 2024 – lista uczestników

Al Dente

Misz masz: pizza w stylu neapolitańskim, crème fraîche, prażona pistacja, bazylia, pikantne salami spianata, mozzarella di bufala DOP, oscypek, pak choi, rukiew wodna

Alora

Kokosowa: sos na bazie mascarpone I mleka kokosowego, mozzarella fior di Agerola, krewetki w kokosowym panko, majonez-mango, sriracha, prażone płatki kokosa, szczypiorek

Veggie Vegan: pomidory san marzano BIO, bazylia, oliwa, wegańska mozzarella, cukinia, prażony jarmuż, wegański ser, mus pomidorowo-malinowy, kruszone migdały

Basilia Pizza

La Crema: sos z pomidorów pelati, mozzarella fior di latte, mortadela, karmelizowane pomidorki z tymiankiem, świeża bazylia, pistacje, krem balsamiczny

Bawełna 

Pizza ai Funghi: sos na bazie crème fraîche i pasty truflowej z dodatkiem parmigiano reggiano, marynowane borowiki, ser grana padano, rukola, ser straciatella, oliwa truflowa, bresaola

Bistro Kolumna/Bistro Trattoria 

Pizza Libana: pomidory di Parma, mozarella fior di latte, pasta tymiankowo-sezamowa z oliwą czosnkową, wołowe mięso mielone ze szpondra w przyprawach, sałatka tabula ze świeżą miętą, kolendrą, nacią pietruszki, ogórkiem zielonym, pomidorami i przyprawami

Pizza Libana Vege: pomidory di Parma, pasta tymiankowo-sezamowa z oliwą czosnkową, tofu, sałatka tabula ze świeżą miętą, kolendrą, nacią pietruszki, ogórkiem zielonym, pomidorami i przyprawami

Boska Włoska 

Variazione: crème fraîche, kiełbasa ‘nduja, pancetta, papryczki Lombardi, ser cheddar, rukola

Breadnia

Pizza Carbonara: sos bianco na bazie mascarpone i czosnku, mozzarella fior di latte, rukola, marakon fettuccine własnej produkcji, pancetta, pecorino

Cochise 

Burger Florencja: burger w stylu meatzza – wołowina 170 g, sos marinara, rukola, burrata, suszone pomidory, karmelizowana cebula, mozzarella, prosciutto

Cocoart’s x Dzielna 43

Pistacjowa pizza na słodko by Cocoart’s: Pizza neapolitańska z brzegami wypełnionymi kremem lemon curd, sos do pizzy to krem ze 100% pasty pistacjowej, pomidorki – miechunka, lody śmietankowe imitują włoską burratę, delikatnie oblane oliwą z pestek dyni

Wartoprzeczytać

Pogoda na czwartek. Znowu może popadać

Pogoda na czwartek. Znowu może popadać

22 maja 2025
Pasażerowie zdecydują o rozkładzie jazdy kolei. Będą konsultacje

Awaria sterowania na stacji Łódź Widzew. Przez burzę pociągi ŁKA jeżdżą opóźnione

21 maja 2025
Cezary Grabarczyk zrezygnował z szefowania PO w Łódzkiem

Cezary Grabarczyk zrezygnował z szefowania PO w Łódzkiem

21 maja 2025
Pochód Juwenaliowy przeszedł ulicami Łodzi, fot. S. Szwajkowski

Pochód Juwenaliowy przeszedł Piotrkowską [ZDJĘCIA]

21 maja 2025

Companeros

Tlayuda, czyli meksykańska pizza ze stanu Oaxaca: kukurydziana tortilla, pasta z czarnej fasoli, szarpana wołowina, chipotle, ser mozarella, sałata rzymska, piklowana cebulka, piklowane jalapeño, pomidorki koktajlowe, rzodkiewka, granat, kolendra

Drukarnia 

Pide z grzybami i kremem truflowym: pide z podgrzybkami, białą cebulą, kremem truflowym, mascarpone, jajkiem, natką pietruszki i kaparami

Dzielna 43 

Smash Pizza: mozzarella fior di latte, 100 g wołowego smash burgera, karmelizowana cebula, sałata lodowa, ogórek konserwowy, pomidor, sos burgerowy i sos serowy cheddar

Marinara Sbagliata: sos z żółtych włoskich pomidorów, pomidorki czerwone dorini, czosnek, oregano sycylijskie, bazylia

Fatamorgana

Pizza po łódzku: sos na bazie zalewajki, kabanosy, boczek, cebula, mozzarella fior di latte, wędzony twaróg, majeranek

Feliczita

Pizza Azjatycka: sos pomidorowy po azjatycku, wołowina mielona smażona, grzyby, mozzarella fior di latte, sriracha majo, płatki chilli, szczypiorek, sezam

Pizza Ratatouille: sos pomidorowy z konfitowanym czosnkiem, grillowane warzywa: pieczarka, papryka i bakłażan, ser kokosowy, pesto ziołowe, bazylia

Ferwor

Vodka Roni Pizza: domowy sos tomato-vodka, pepperoni, grana padano, ser mozzarella fior di latte, straciatella, bazylia, miód bazyliowy

Forno Nero

Mezzaluna Pancetta Al Tartuffo: w części zamkniętej – sos pomidorowy, mozarella fior di latte, salami Napoli, mascarpone, trufla; w części otwartej – kwaśna śmietana, mozarella fior di latte, pancetta, rozmaryn, ziemniaczki, cebulka czerwona

Mazzaluna Paradiso Verde: w części zamkniętej – sos pomidorowy, salami wegańskie, mascarpone wegańskie, suszone pomidory; w części otwartej – pesto bazyliowe, mascarpone wegańskie, orzechy arachidowe, rukola (na życzenie dostępna także w wersji wegetariańskiej)

Giorgio’s Pizza

Chashu Fresco: szpinakowy crème fraîche, japońskie chashu, ‘nduja, ananas z chilli, kiełki

Hotel Grzegorzewski

Kaczka w Cieście Filo: ciasto filo, sos pelati, pierś z kaczki, francuski camembert, konfitura z czerwonej cebuli, rukola

Wegańska Leśna Symfonia: ciasto drożdżowe, jogurt z zielonym pieprzem, boczniak, pesto pietruszkowe, cebula prażona, mozzarella wegańska, oliwa truflowa

Kolektyw

Kim Dzong Spicy: pomidory san marzano, mozzarella fior di latte, kurczak w zalewie Korean Fried Chicken, piklowane warzywa, kimchi, Prik nam Pla, hoisin mayo, sezam

Kim Dzong Spicy Vegan: pomidory san marzano, mozzarella wegańska, boczniak w zalewie Korean Fried Chicken, piklowane warzywa, kimchi, Prik nam Pla, sezam

Komediowa

Pizza Carpaccio Bresaola: sos pomidorowy, mozzarella fior di latte, bresaola, ser feta, jalapeño, szpinak

Pizza Hummus: hummus, suszone pomidory, wędzone tofu, zielone pesto

Locanda Cucina e Vino

Gamberi al limone: crème fraîche, mozzarella fior di latte, pepperoncino, krewetki, czosnek, tarta cytryna, rukola

Nienażarty

Pizza Pulled Pork: mozzarella fior di latte, pulled pork, karmelizowana cebula, autorski sos

Nitka

I’m in love with bresaola: dojrzewające we włoskim słońcu pomidory pelati, szpinak baby, długo dojrzewająca szynka wołowa (bresaola), anchois i ser burrata

Crazy Zucchina: cukinia, vege mascarpone, oliwa truflowa, karmelizowana czerwona cebula, vege mozzarella, szczypior

Oliviarnia

Canella: pizza romana z sosem z pomidorów pelatti, serem mozzarella fior di latte, mięsem z dzika marynowanym w winie z rozmarynem, owocem jałowca i cynamonem, wszystko dopełnione jabłkiem I konfiturą figową

Otwarte Drzwi

Sweet-Chilli Bacon: crème fraîche, mozzarella, bazylia, grana padano, oliwa, bekon w słodko-pikantnej glazurze, szczypiorek, prażony sezam

Peperoncini 

Pizza Inverno: lardo, włoska kapusta w zimowej odsłonie, pecorino romano

Pina 

Pizza Habibi: molokhia duszona, mozzarella fior di latte, mielona wołowina, pomidory san marzano, prażone pistacje

Pizza Zielone Habibi: molokhia duszona, mozzarella wegańska, niemięso mielone, pomidory san marzano, prażone pistacje

Pizza Lovers 

Pizza Alpejska: oliwa, mozarella, guanciale, serek górski, żurawina, rukola

Pizza Nova 

Piklizza: sos pelati, mozzarella, kiełbasa, rzodkiewka, ogórek kiszony, szczypiorek

Piklizza wegan: sos pelati, mozzarella wegańska, niekiełbasa, rzodkiewka, ogórek kiszony, szczypiorek

Pizza Truck Garage

Najlepsza pizza z krewetkami jaką jedliście: sos pomidorowy z pieczoną w piecu papryką, mozzarella, krewetki, papryka peperoni, sos pietruszkowo-cytrynowy

 Najlepsza pizza z boczniakiem jaką jedliście: sos pomidorowy z pieczoną w piecu papryką, pieczony w piecu boczniak, pesto bazyliowe, orzechy włoskie karmelizowane, sos pietruszkowo-cytrynowy

Pizzeria Osiedllowa 

Caldo Hawaiano: sos śmietanowy, mozzarella fior di latte, ananas flambirowany w cointreau, pikantna kalabryjska kiełbasa ‘nduja, burrata, parmezan

Vegan Caldo Hawaiano: sos z pomidorów san marzano, ananas flambirowany w cointreau, jalapeño, pokruszone pistacje, krem balsamiczny

Pomodoro

Pizza Emilia: mozzarella, pochodzące z regionu Emilia cebulki borrettane w occie balsamicznym z Modeny, coppa di Parma (baleron dojrzewający), parmezan w płatkach, rukola, oliwa z oliwek

Calzone Erbazzone: pieróg faszerowany szpinakiem, cebulką czerwoną, czosnkiem i papryczką pikantną, z dodatkiem oliwek leccino i suszonych pomidorów, polany sosem pomidorowym

Przyjemność 

Pinsa Arancia: mozzarella fior di latte, długodojrzewająca bresaola, palony likier pomarańczowy

Roma 

Friarielli patata: mozzarella fior di latte, brokuł włoski friarielli, szarpana wieprzowina w sosie pelati i ostrej papryki, chipsy z ziemniaka

Pizza con cavolfiore e cipolla: wegański sos śmietanowy z miętą i kolendrą, wegańska mozzarella fior di latte, krążki cebulowe w cieście, kalafior w ostrej papryce, czosnek. Całość posypana czarnuszka i świeżą kolendrą

Sanpi Pizza

Anatra Con Fichi: oliwa extra virgin, mozarella fior di latte, jabłko, szarpana kaczka, figa, sos balsamiczny

Verdure Alla Griglia: sos z pomidorów pelati, grillowana cukinia, bakłażan, papryka, marchew, przyprawy kuchni meksykańskiej, wegański jogurt

Tawerna Pepe Verde 

BBQ z trawą cytrynową: sos BBQ z dodatkiem trawy cytrynowej, mozzarella, chilli, boczek, ser camembert, rukola, pomidorki koktajlowe

U Kretschmera

Pizza Kryzysowa: sos pomidorowy, cebula, kiełbasa, ser mozzarella + szklanka barszczyku

Pizza Kryzysowa Wegańska: sos pomidorowy, cebula, kiełbasa, ser mozzarella wegańska + szklanka barszczyku

Zielona Górka

Pastrami: crème fraîche z serem gruyère, pastrami z Łodzi, mozzarella, ziemniaki, cebula, na życzenie: ogórek kiszony

Beigel/Bagel/Bajgiel: wypiekany z ciasta na pizzę, pasta oliwkowa z karczochem i koperkiem (oliwki, karczoch, koperek, bazylia, oliwa, czosnek i pomidorki semi secchi dla osłodzenia), sałata, rukola, świeży pomidor, cebula, mięta, bazylia

 

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Tagi: 6 lutegoFestiwal pizzy w ŁodziWiadomości Łódź
Poprzedni artykuł

Bartosz Domaszewicz, wiceprzewodniczący Rady Miejskiej w Łodzi, stracił mandat

Następny artykuł

Zamieszanie ws. Akademii Piotrkowskiej. Kto ma rację?

Następny artykuł
Zamieszanie ws. Akademii Piotrkowskiej. Kto ma rację?

Zamieszanie ws. Akademii Piotrkowskiej. Kto ma rację?

300 tysięcy złotych do zagospodarowania na inicjatywy lokalne w Łodzi

300 tysięcy złotych do zagospodarowania na inicjatywy lokalne w Łodzi

Radio Łódź

  • Zasięg i częstotliwości
  • Historia Radia Łódź
  • Kalendarium Radia Łódź
  • Polityka prywatności
  • BIP
  • Rada programowa
  • Kampanie społeczne w Radiu Łódź
  • Kontakt

Do pobrania

  • Księga Znaku Radio Łódź
  • LOGO Radio Łódź [PDF]
  • Księga Znaku Radio Łódź Nad Wartą
  • LOGO Radio Łódź Nad Wartą [PDF]

Warto przeczytać

Pogoda na czwartek. Znowu może popadać

Pogoda na czwartek. Znowu może popadać

22 maja 2025
To Jest Temat Skandal W Sztuce Anna Groblinska Fot Sebastian Szwajkowski 4

To jest temat. Skandal w sztuce [PODCAST]

21 maja 2025

BIP

  • BIP Radio Łódź
  • Informacje ogólne o spółce
  • Struktura Radia Łódź
  • Władze spółki
  • Akcjonariusze
  • Organy opiniodawczo – doradcze
  • Udostępnianie informacji
  • Dokumenty
  • Środki publiczne
  • Ogłoszenia publiczne
  • Instrukcja obsługi BIP

© 2012-2024 Radio Łódź

Witaz ponownie!

Sign In with Facebook
Sign In with Google
Sign In with Linked In
OR

Zaloguj się poniżej do swojego konta

Zapomniane hasło?

Przypomnij hasło

Please enter your username or email address to reset your password.

Zaloguj

Dodaj nową listę

Brak wyników
View All Result
  • Ramówka
    • Poniedziałek
    • Wtorek
    • Środa
    • Czwartek
    • Piątek
    • Sobota
    • Niedziela
  • Podcasty
    • 7 dni w Łodzi i regionie
    • A.B.C Polskiego Rapu
    • Agata i film
    • Czas na kulturę
    • Dbaj o zdrowie
    • Ekologia. Bez. Ogródek
    • Ekonomiczna migawka
    • Gość Radia Łódź
    • Historie nieodległe
    • Im dalej w las
    • Inne audycje i podcasty
    • Liczy się człowiek
    • Łódzkie, jestem stąd
    • Masz głos
    • Na prawo patrz
    • Nasze dzieci
    • Nawiasem mówiąc
    • Niesamowity świat owadów
    • Okolice jazzu
    • Pierwszy dzień tygodnia
    • Podróże ze smakiem
    • Policja, słucham
    • Polityczny poniedziałek
    • Poranek dla aktywnych
    • Radio – czytelnia
    • Radio Nocą
    • Strefa kultury / Więcej kultury
    • Strefa ŁDK
    • Studio reportażu Radia Łódź
    • Szczeliny Łodzi
    • Szkiełko i oko
    • Świat mediów bez tajemnic
    • Taki jest świat
    • To jest temat
    • Z archiwum Radia Łódź
    • Zbudujmy rodzinę
    • Zdrowym być
    • Zwiesz się zwierz
  • Akademia Młodego Radiowca
  • Konkursy
  • Kalendarz
  • Patronat
  • Radio Łódź
    • Kontakt
    • Reklama
    • Promocja
    • Kampanie społeczne w Radiu Łódź
    • BIP
    • Rada programowa
    • Polityka prywatności

© 2012-2024 Radio Łódź

Ta strona korzysta z plików cookie. Kontynuując korzystanie z tej witryny, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie. Odwiedź naszą Politykę prywatności.
Przejdź do treści
Otwóz pasek narzędzi Dostępność

Dostępność

  • Zwiększ tekstZwiększ tekst
  • Zmniejsz tekstZmniejsz tekst
  • Czarno-białeCzarno-białe
  • Wysoki kontrastWysoki kontrast
  • NegatywNegatyw
  • Lekkie tłoLekkie tło
  • Podkreślone odsyłaczePodkreślone odsyłacze
  • Czytelny tekstCzytelny tekst
  • Reset Reset
spinner
spinner
ładuj więcej