Pokrzywy i głodówka w służbie zdrowiu | Sposób na weekend
O zaletach jedzenia pokrzyw, wiosennym oczyszczeniu organizmu, zdrowej głodówce, zbieraniu dzikich roślin i zastępowaniu mięsa warzywami – rozmawiamy z Bożeną Żak-Cyran, łódzką dietetyczką i dietoterapeutką.

Bożena Żak-Cyran jest autorką ośmiu książek poświęconych zdrowemu odżywianiu. Jej najnowsza książka pt. “Bądź twórcą swojego zdrowia”, ukazała się nakładem wydawnictwa Galaktyka.
Nazwa | Plik | Autor |
Pokrzywa (cz.1) | audio (m4a) audio (oga) | |
Pokrzywa (cz.2) | audio (m4a) audio (oga) | |
Wiosenne oczyszczenie | audio (m4a) audio (oga) | |
Głodówka | audio (m4a) audio (oga) | |
Zioła (cz.1) | audio (m4a) audio (oga) | |
Zioła (cz.2) | audio (m4a) audio (oga) | |
Warzywa zamiast mięsa | audio (m4a) audio (oga) |