Apetyt rośnie w kwietniu. Restaurant Week
Ogólnopolska akcja pod hasłem “Restaurant Week” po raz pierwszy zawitała do Łodzi. Od 1 do 10 kwietnia w przystępnej cenie będzie można zjeść trzydaniowy posiłek w wybranej restauracji.

Chodzi o to aby zachęcić łodzian do wyjścia i spróbowania posiłków poza domem, wyjaśniają organizatorzy Adam Kopczyński i Igor Jankowski. – Jest to sposób propagowania idei spędzania wolnego czasu z rodziną i przyjaciółmi w restauracjach – tłumaczą. Za kwotę 39 złotych otrzymamy przystawkę, danie główne i deser.
Bilety można szybko i sprawnie kupić przez internet. Wystarczy wejść na stronę www.restaurantweek.pl, wybrać interesującą nas restaurację, zarezerwować stolik i zapłacić przelewem lub kartą kredytową w systemie płatności on-line.
Posłuchaj relacji naszego reportera i dowiedz się więcej:
Nazwa | Plik | Autor |
Restaurant Week | audio (m4a) audio (oga) |
ZDJĘCIA, NAGRANIA WIDEO, WIĘCEJ INFORMACJI Z ŁODZI I REGIONU |